perjantai 4. maaliskuuta 2011

Ja peli arpoo...

Oon monesti miettinyt, miksi pelin valmissimit ovat esim kasvonpiirteitään aika rumia tai niillä on tosi oudot vaatteet päällä. Harvemmin pelin luomilla simeillä näkee mitään ladattuja hiuksia/asuja, vaikka pari tämmöistäkin on kyllä kävellyt vastaan kaupungilla. Pääsisi aina vähän vähemmällä vaivalla, jos pelikin pystyisi luomaan minun silmääni miellyttäviä simejä.

Ja toinen hieman hermojani raastava juttu on se, että simille tulee aina ihan karmeat vaatteet kun se vanhenee! Tässä vain pari esimerkkiä, joista olen sattunut nappaamaan kuvat.



Ensimmäinen esimerkki on Alina Kalmio, yliopiston mukana tullut valmissim. (Katso alkuperäinen ulkonäkö täältä.) Kuva on otettu kun Alina valmistui yliopistosta ja lähti aikuisena pois kampukselta. Pahoittelut pimeydestä, sillä on jo yö, eikä tämä asu saanut kyllä nähdä päivänvaloa.. :D Mutta tosiaan, Alinahan oli puhtaasti gootti ja käytti tummia vaatteita, mieluiten maihareita ja housuja. Eli keltainen söpö kukallinen mekko, ei ollut se ihan ykkösvalintani hänen asukseen...



Tässä taas aikuistuu Anna-Ilona Lalla, joka on valmissim Krister Lallan  ja itse luomani Jaana Kerosen tytär. Teininä Anna-Ilona oli aika beibe, vaaleanpunaista huulikiiltoa ja ripsiväriä ei säästelty. Hiuksetkin oli blondattu (alkuperäinen hiusten väri oli ruskea) ja vaatekaapilla käytiin ahkerasti vaihtamassa asukokonaisuuksia. Aikuisuuteen hän sitten astui tässä asussa... Ei näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti