sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Randomeja kuvia

Tämä postaus sisältää muutaman kuvan, jotka eivät liity mitenkään toisiinsa, eikä niiden takana ole sen pidempää tarinaa. Kunhan nyt haluan jakaa nämäkin kuvat kanssanne, kun ne on kerran tullut napattua.



Satuin ihan vahingossa painamaan pausea pelissä juuri kun kissa oli hyppäämässä keittiön tasolle. Tästä sai hauskan kuvan. Kissa on muuten Jaana Pakkalan.



Tämä kaunokainen on Daniela Lierosen naapuri. Ihanan luonnollisen näköinen ja valmissimiksi aika siro, eikä omista mitään järkyttävän kokoista nenää tai huulia. Sen verran kaunis nainen, että tekis mieli napata johonkin perheeseen. Ehkä hänestä tulee Martti Ryynilän uusi kumppani?

Photobucket

Innostuin lataamaan AnnaMariaSims2:sta korviksia peliin. Nämä eivät ole siis semmoisia korviksia, jotka voi ostaa siitä (Matkoilla) korutelineestä, vaan nämä löytyvät silmälaseista. Saa nähdä tuleeko paljon käytettyä. Itse asiassa ois kiva ladata jotain korviksia ja muita koruja, joita sais just niistä korutelineistä hankittua. Pelin oma valikoima on aika suppea ja vähemmän käytän niitä. Eniten käytän jotain kasvoläväreitä gooteilla yms. Yllä olevassa kuvassa on myös kukka, joka löytyy niin ikään korviksista. Ladattu Peggylta. Panta kuuluu hiuksiin. Huulipunakin on uusi ladattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti