sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Anneli ja Leena Mukavainen

Mukavaisen punapäiset kaksoset ovat pelin valmissimejä. Anneli ja Leena eivät pidä toisiaan, ovathan he niin erilaisia. Anneli on perheen kiltti tyttö, äidin "pikku enkeli" ja Leena taas on ongelmanuori, joka pukeutuu mustaan ja hänellä on huonot välit vanhempiinsa. Kaksoset ovat hyvin saman näköisiä ja alkujan heillä on myös täysin sama hiustyyli. Alunperin Anneli näytti tältä ja Leena tältä.

Kerron kummastakin siskoksesta nyt erikseen, jotta tämä olisi mahdollisimman selkeää. Kuvitusta löytyy vasta kummankin aikuisuudesta, koska en valitettavaasti ottanut yhtään kuvia kaksosten ollessa teinejä.


Anneli Mukavainen

Photobucket
Anneli nuorena aikuisena.

Anneli on ollut ulkonäöltään aina hyvin luonnollinen, eikä käytä paljoakaan meikkiä. Anneli on aina ollut hyvin tyttömäinen ja hän suosii rimpsuja, röyhelöitä, rusetteja ja erilaisia söpöjä mekkoja. Hänen hiustyylinsä ovat vaihdelleet hieman ajan myötä, mutta hiusten väri on pysynyt aina isältä perittynä punaisena.

Anneli oli teininä hyvä koulussa ja sai pelkkiä kiitettäviä. Annelilla oli hyvät suhteet vanhempiinsa, vaikkakin suhde isään kylmeni kun selvisi, että Tapio petti Elinaa. Eron jälkee Anneli oli tekemisissä oikeastaan vain äitinsä kanssa.

Anneli lähti yliopistoon opiskelemaan ja valmistui sieltä hyvin arvosanoin. Yliopistoaikanaan Anneli asui poikaystävänsä Tuukka Vähälän (katso miltä Tuukka näytti ennen) kanssa yhteisessä asunnossa. He seurustelivat jo teineinä. Anneli sai Tuukalta ensisuudelmansa ja Tuukka oli Annelin ensimmäinen pelehtimiskumppani (ja toisin päin).

Tuukka aikuisena.
Tuukka oli teininä hieman "paha poika", joka pärjäsi huonosti koulussa ja työskenteli osa-aikaisesti rikollisuralla. Anneli sai Tuukan kuitenkin kunnostautumaan ja parantamaan tapansa. Tuukka katkaisi välinsä rikollistuttuihinsa ja keskittyi kouluun. Tuukka jopa valmistui yiopistosta (yhtä aikaa Annelin kanssa) ihan hyvin arvosanoin. He menivät kihloihin yliopistoaikanaan.

Aikuinen Anneli viimeisimmällä hiustyylillään ja meikillä.
Pian yliopistosta valmistumisensa jälkeen Tuukka ja Anneli alkoivat perustaa perhettä. Ensimmäinen lapsi syntyi pian ja hetki sen jälkeen Anneli oli jo uudelleen raaskaana. Tuukka on siis perheen elättäjä, joka käy töissä ja tienää rahaa. Annelin aika kuluu oikeastaan vain kotona perhettä ja kotitöitä hoitaen.

Photobucket
Tältä näyttää Annelin ja Tuukan perhe nyt.
Annelin ja Tuukan ensimmäisen lapsen nimeksi tuli Kasper. Toisesta pojasta tuli Lari. Kumpikin poika muistuttaa ulkonäöltään hyvin paljon isäänsä. Perhe adoptoi myös koiran, josta on ollut paljon iloa perheen lapsille.

Leena Mukavainen

Leena juhla-asussa tyylilleen uskollisena.
Leena oli kapinallinen teini, eikä hän välittänyt paljoakaan koulusta tai läksyistä. Leena tykkäsi soittaa kitaraa ja pukeutua asuihin, joita hänen vanhempansa paheksuivat. Leena ei lähtenyt opiskelemaan yliopistoon, vaan jäi asumaan äitinsä Elinan ja tämän uuden miesystävän luo pitkäksi aikaa aikuiseksi tultuaan. Leena ihastui äidin miesystävään Nuutti Hurttalaan. Nuutti ei kiinnostunut Leenasta ja pahoitti näin Leenan mielen. Leena päätti muuttaa omaan vuokrakämppäänsä, koska ei jaksanut katsella äitiään Nuutin kanssa.

Leenan viimeisin hiustyyli ja meikki.
Leena piti yllä omintakeita tyyliään vielä aikuisenakin. Leena rakasti kaikkea mustaa, maihareita, revittyjä vaatteita ja hän hankki muutaman kasvolävistyksenkin. Silmänsä Leena meikkasi tummiksi ja huulet hänellä olivat yleensä mustat tai violetit.

Leenalla on aina näyttävä silmämeikki.
Leenalla ei ollut kovinkaan hyvää onnea rakkauselämässään. Teininä hän seurusteli Timo Haaveisen (kuka?) kanssa, mutta kaksikko kasvoi erilleen vanhetessaan. Timo lähti opiskelemaan yliopistoon ja Leena jäi Kaunialaan. Eikä Timo oikeastaan ollut Leenan tyyppiä.

Leenan oli vaikea päästä yli ihastuksestaan äitinsä miesystävään vielä äidin kuolemankin jälkeen. Nuutti ei huolinut Leenaa vieläkään rinnalleen, vaan meni uusiin naimisiin entisen sisäkön Kikka Saavalaisen kanssa.

Daniela Lieronen
Leena hankki kämppiksen jakamaan asumiskuluja kanssaan. Daniela Lieronen muutti Leenan kanssa saman katon alle. Daniela on Kaupunkikämpän mukana tullut valmissim, jolla oli alkujaan päänmyötäiset letit. Daniela oli hyvin samanlainen kuin Leena, hän pukeutui räväkän goottihenkisesti ja hänellä oli myös kasvolävistyksiä. Kaksikko tuli hyvin toimeen ja pian Leena huomasikin olevansa ihastunut Danielaan.

Daniela oli hetken aikaa myös kalju.
Daniela ja Leena muuttuivat siis kämppiksistä seurustelevaksi pariksi. Daniela oli kuitenkin romantiikkatavoitteinen, eikä suhde pidemmän päälle kestänyt. Leena sai Danielan kiinni syrjähypystä. Leena yritti antaa asian anteeksi, mutta ei lopulta pystynyt ja pari erosi. Daniela muutti omaan asuntoonsa ja kaksikko katkaisi välinsä melkein kokonaan. Nyt he enää tervehtivät toisiaan vaisusti kadulla, jos sattuvat toisiinsa törmämään.

Daniela uuden asuntonsa pihalla kylpemässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti