maanantai 28. helmikuuta 2011

Terhakaiset: Tiina



Tiina Terhakainen on siis Niina Terhakaisen sisko. Hän on mammonatavoitteinen ja leski. Niina avioitui ennen pelin alkua vanhan simin kanssa, jonka uurna lyötyy pelin alussa siskosten kotoa. Naimisiin menon syy oli todennäköisesti raha, sillä Tiina on varakkaiden simien perään, mutta ehkä Tiina myös rakasti miestään?

Tiina oli ihastunut siskonsa tapaan Toni Lorulaan, mutta tämä ei ollut tarpeeksi varakas Tiinan mieleen, joten heidän suhteensa oli hyvin lyhyt, eikä varsinaisesti mikään rakkaustarina. Toni jäi kuvioista kun Janus Goottila alkoi osoittaa kiinnostustaan Tiinaa kohtaan...

Tiina sai toivomansa varakkaan kumppanin kun Janus Goottila rakastui häneen ja he menivät kihloihin. Tiina muutti Januksen luo. Tiina oli onnensa kukkuloilla, mutta ainoa ongelma suhteessa oli Januksen tytär Cassandra Goottila, joka inhosi Tiinaa. Tiina sai kuitenkin tahtonsa läpi ja meni naimisiin Januksen kanssa. Pian Tiina tuli vielä raskaaksi ja odotti kaksosia! Kaksosten nimeksi tuli Taru ja Teresa. Tytöt taisivat periä tumman hiusvärinsä isältään Janukselta, koska äiti Tiinahan oli blondi.

Kaksoset Taru ja Teresa Goottila.

Janus kuoli pian tyttöjen syntymän jälkeen ja Januksen tytär Cassandra hääti Tiinan Goottiloiden sukukartanosta. Tiina muutti tyttäriensä kanssa pienempään omakotitaloon ja uuden rikkaan miehen metsästys alkoi. Tiinan oli hankittava töitä ja hän alkoikin harjoittaa tanssijan ammattia. Hän eteni nopeasti urallaan.

Pertti Eririkas IV
Tiina iski seuraavaksi silmänsä Pertti Eririkkaaseen, joka on valmissim (alkujaan kotoisin Siniperästä) ja pian he olivatkin jo kihloissa ja naimisissa. Tiina pääsi jälleen asumaan suureen kartanoon. Tiina tuli vielä raskaaksi ennen vanhuuttaan ja sai Pertin kanssa yhteisen lapsen, jonka nimeksi tuli Tuija. Tuija ei ollut mikään kaunein ilmestys, mutta onneksi hiusten vaihto auttoi lopulta paljon asiaa... Hänen esittelynsä tulossa myöhemmin kuvien kera.

Tiina pääsi tanssijan uran huipulle ja kuoli lopulta onnellisena platinamielialalla hieman miehensä jälkeen. Tuija oli ehtinyt vanhempien kuolemien aikaan jo yliopistoon. Taru ja Teresa olivat aikuisia.

Teresa pienen muodonmuutoksen jälkeen.
Teresa seurasi äitinsä tanssi-innostusta ensin harrastuksen muodossa ja aikuisena hän sai tanssista ammatin. Myös hiustyyli muuttui kiharammaksi aikuuseeden aikana. Teresa muutti asumaan omaan isoon vuokra-asuntoon, jossa hänellä oli oma tanssistudio, joka toimi myös työhuoneena.

Teresa ja Panu yhteisessä kodissaan.
Teresa rakastui naapuriinsa Panu Lassilaan (Katri Lassilan ja Tapio Mukavaisen poika). Pian he muuttivatkin yhteen ja ovat nyt saamassa ensimmäistä yhteistä lastaan.


Taru Goottila lähti opiskelemaan yliopistoon, jossa hän tapasi Timo Haaveisen. Timo on valmissim, joka on pelin alussa teini ja asuu isänsä kanssa Kaunialassa. Taru ja Timo rakastuvat ja menivätkin pian naimisiin. Pariskunta muuttaa isoon taloon, jossa on tilaa myös lastenhuoneille. Nuori pari saakin jälkikasvua hyvin pian häiden jälkeen.

Taru ja Timo menevät naimisiin.
Elämä ei kuitenkaan ole Timolle ja Tarulle pelkkää ruusuilla tanssimista ja pariskunta alkaakin riidellä paljon, eikä vietä aikaa enää samalla tavalla kuin ennen. Timon rakkaus Tarua kohtaan alkaa hiipua ja hän flirttailee aian tilaisuuden tullen muiden naisten kanssa. Tätä pidemmälle hän ei kuitenkaan uskalla mennä. Taru loukkaantuu Timon käytöksestä ja lopulta pari vain huomaa, etteivät he enää rakasta toisiaan. Edessä on ero.

Taru muodonmuutoksen jälkeen.

Taru jää asumaan isoon taloon kaksin lapsensa kanssa ja Timo muuttaa pois. Taru käy läpi myös pienoisen muodonmuutoksen, kuten uuden elämänvaiheen alussa kuuluukin. Taru toivoo löytävänsä vielä rinnalleen ihanan miehen, joka rakastaa häntä.

Taru päättää hankkia "kotiapulaisen" avukseen kotia hoitamaan. Onhan hänellä iso talo, jossa tyhjillään oleva vierashuone, johon apulaisen voi majoittaa. Remukka Happonen (entinen sisäkkö, jolla oli lyhyt suhde Niina Terhakaisen kanssa) muuttaakin Tarun avuksi pitämään huolta suuresta talosta ja lapsesta aina tarpeen tullen. Remukka on perhetavoitteinen ja tulee hyvin toimeen lasten kanssa. Hän on myös hyvin mukavan oloinen Tarun mielestä...
Siskokset aikuisina. He pitävät edelleen tiukasti yhteyttä toisiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti