lauantai 2. huhtikuuta 2011

Perhe Röyhkä

Esittelin jo aivan ensimmäisessä postauksessani Jutta Röyhkän muodonmuutoksen. Nyt olisi tarkoitus esitellä Röyhkän prehettä tarkemmin.

Perheeseen kuului pelin aluksi vanhemmat Jutta Röyhkä (alkujaan tämän näköinen) ja Jouko Röyhkä (alkujaan tämän näköinen), sekä heidän tyttärensä Lulu (alkujaan tämän näköinen).

Jutta ja Jouko meditoivat.

Jutta ja Jouko elivät pitkän elämän. Kumpikin on nykyisin jo kuollut, joten kuvia heistä ei pahemmin ole. Jutalla oli oma vaatekauppa, joka menestyi ihan kohtuullisesti. Jouku taas työskenteli arkkitehtuurin parissa. Perhe hankki myös chihuahuan, jonka nimeksi tuli Chichi.

Lulu Röyhkä

Lulua viedään salaiseen päämajaan. (Pelin omalla kameralla otettu kuva...)
Lulu on perheen vanhin tytär. Hän on kiltti ja hieman ujo. Hän oli lapsena ja teininä tunnollinen oppilas, eikä aiheuttanut vanhemmilleen ongelmia. Lulu lähti yliopistoon, koska halusi kunnon koulutuksen. Yliopistossa Lulu pääsi salaseuran jäseneksi. Lululla oli muutama ihastus yliopistoaikana, mutta ei mitään erityisen vakavaa romanssia. Lulu valmistui yliopistosta hyvin arvosanoin, taisi päästä jopa huippuoppilaiden listalle.

Lulu ja Siiri

Aikuisena Lulu muutti vuokra-asuntoon ja  adoptoi pihamaalla kuljeskelleen söpön pienen koiran nimeltä Siiri. Lulu tapasi pian Pentti Vähälän (Raija Vähälän poika), joka oli perhetavoitteinen. Ehkäpä siksi hän oli heti hyvin valmis sitoutumaan ja perustamaan perheen. Pian pariskunta muuttikin yhteen ja edessä oli häät.

Lumi tuottaa hieman ongelmia hääparille. :D Terassi oli ainoa paikka, johon hääkaari mahtui pienessä vuokra-asunnossa!
Lulu tuli raskaaksi ja pian pariskunnan olikin pakko muuttaa isompaa asuntoon. Ensimmäinen lapsi oli poika ja sai nimekseen Leevi. Pian Leevin syntymän jälkeen Lulu tuli uudelleen raskaaksi ja nyt syntyi tyttö, joka nimettiin Viiviksi. Lulun aika kului suurimmaksi osaksi kotona lapsia hoitaen ja Pentti tienasi rahaa perheelle. Lulu ei siis ehtinyt paljoakaan rakentaa itselleen uraa, vaan oli enemmän kotiäitinä. Pariskunta sai vielä kaksoset, joiden nimiksi tulivat Joonas ja Sauli.

Perhe nykymuodossaan. Takana Leevi, Pentti ja Lulu (vanhemmilla kaksoset sylissä). Etualalla Röyhkän perheen koira Chichi, jonka Lulu adoptoi vanhempien kuoltua ja Viivi.
Lapset näyttävät perivän äidin tumman hiusvärin. Saa nähdä miten kaksosten kohdalla on. Suunnitelmissa kyllä on, että tytär värjää hiuksensa vaaleiksi teininä...

Lulu lähikuvassa.

Lulu on mielestäni kaunis sim. Hänen hiustyylinsä on hieman vaihdellut, mutta se on aina ollut ruskea ja suhteellisen pitkä. Yllä näkyvää hiustyyliä olen käyttänyt hänellä eniten. Välillä vaihdan johonkin muuhun, mutta palaan aina lopulta taas tähän. Vanhempana hän sai silmälasit (huononäköisyys on periytynyt äidiltä :D).

Lulu on tarkka ulkonäöstään ja hänellä on myös hyvin hoidetut kynnet.
Pentistä en ole vielä postannut lähikuvaa ja tässä tulee. Nuorempana Pentti oli hieman siloposkisempi, mutta iän myötä lisäsin hänelle hieman partaa ja sänkeä vanhentamaan hänen ulkonäköään.

Pentti lähikuvassa.

Anette Röyhkä

Anetessa ja Lulussa on paljon samaa näköä. He ovat myös luonteiltaan hyvin samanlaiset. Myös Anette on hyvin kiltti ja tunnollinen oppilas. Anetella on myös ruskeat paksut hiukset ja hän sai silmälasit teininä. Anette tykkää pirteistä, värikkäistä ja tyttömäisistä vaatteista.

Anette urheiluasussaan.
Anette seurusteli teini-iässä pitkään Daniel Goottilan (Cassandra ja Jouni Goottilan yhteinen lapsi) kanssa. Nyt he kummatkin ovat yliopistossa ja romanssi näyttäisi jatkuvan. Nähtäväksi jää pääyvätkö he opiskelujen jälkeen muuttamaan saman katon alle ja perustavatko he mahdollisesti perheen.

Anette yliopiston asuntolassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti