lauantai 30. huhtikuuta 2011

Tuija Eririkas

Tuija Eririkas onTiina Eririkkaan (os. Terhakainen) ja Pertti Eririkkaan (kuka?) tytär. Pertti on Tiinan viimeisin aviomies ja Tuija heidän ainoa yhteinen lapsensa. Kasvonpiirteiltään Tuijasta ei tullut kovinkaan kaunis, mutta oikealla hiustyylillä hänestä sai ihan sievän näköisen. Tuijalla on isot silmät ja hän on isänsä ja äitinsä tapaan vaalea. Pinkki huulipuna tai -kiilto kuului hänen "vakiovarustukseensa" aina teinistä lähtien.



Tuija pääsi yliopistoon ja sai sinne hyvät apurahat. Tuija on aina ollut ahkera oppilas ja fiksu. Isänsä tavoin hän tavoittelee rahakasta tulevaisuutta ja siihen hän tähtää hyvällä koulutuksella, joka toivottavasti tuo Tuijalle myös hyväpalkkaisen työn.

Yliopistossa Tuija asui ensin omassa pikku asunnossa, mutta hänet hyväksyttiin myöhemmin Peroksidilan osakuntaan ja näin ollen hän muutti osakunnan taloon. Tuijan oma pikku koti oli hyvin tyttömäinen myös ulkoiselta väritykseltään.







Photobucket

Tuija nauttii osakuntaelämästään. Hän on nykyisin osakunnan vanhin jäsen ja valmistuu pian yliopistosta. Ja ompa hän iskenyt silmänsä söpöön lehtoriinkin... Lieneekö hyvästä suhteesta lehtoriin apua opiskeluissa? Pääseekö Tuija vähän helpommalla?





Tuija pysyy tyylilleen uskollisena, hän pitää tyttömäisestä lookista ja vaaleanpunaisesta. Osakunnan talo on myös sisustettu hyvin tyttömäisin värein, eikä sen tyyli muutu ainakaan sinä aikana, kun Tuija saa asioihin vaikuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti