maanantai 14. helmikuuta 2011

Valmissimien muodonmuutoksia

Pelaan paljon valmissimeillä ja olenkin jatkanut heidän sukujaan jo aika mukavasti. Valmissimeillä on jo valmiiksi kiinnostavat juonikuviot menossa ja niitä on helppo jatkaa. Varsinkin Kaunialassa tilanne oli valmiiksi minusta jo hyvin herkullinen! Valmisaikuiset ovat jo joutuneet viikatemiehen hakemiksi ja alkuperäiset valmisteinit ovat nyt jo aikuisia ja itse vanhempia.

Yleensä valmissimit joutuvat kuitenkin käymään läpi aina jonkinlaisen muodonmuutoksen, ennen kuin alan heillä pelata. Muodonmuutoksen aloitan aina yleensä hiustyylsitä, mutta pyrin säilyttämään useimmissa tapauksissa simin alkuperäisen hiusten värin. Seuraavaksi tulevat vaatteet ja sitten mahdolliset korut yms. Hätätapauksissa joudun turvautumaan kasvojen kohentimeen, mutta näitä tapauksia on aika vähän. Koitan aina pysytellä mahdollisimman "luonnollisissa keinoissa". :)

Tässä tulee nyt muutama esimerkki muodonmuutoksista, joita olen tehnyt simeilleni. Alkuperäisiä kuvia minulla ei ole, koska muodonmuutokset olen tehnyt jo aikoja sitten, mutta voitte verrata kuviani aina The Sims Wikistä löytyviin kuviin.



Kuvassa on siis Niina Terhakainen. Tältä hän näytti ennen muodonmuutosta.



Tässä on Jutta Röyhkä. Hän näytti tältä ennen muodonmuutosta.



Hän taas on Elina Mukavainen. Hän ehti vanheta jo vanhukseksi ennen kuin otin kuvan, mutta ehkä tästä saa kuitenkin jonkin käsityksen muodonmuutoksesta..? Elina näytti ennen siis tältä.



Veronalan keijukaisperheen äiti Titania sai myös kokea muodonmuutoksen. Tältä hän näytti ennen.



Valmissimi Jaaana Korppikoski Beladonna-poukamasta. Tältä hän näytti ennen muodonmuutosta. Pyrin aika barbiemaiseen ulkoasuun ja ehkä onnistuinkin siinä?



Toinen Belladonna-poukaman asukki, Heinikki Virkkunen. Hän näytti ennen tältä. Paljon en muuttoksia tehnyt, lisäsin vain kasvolävistyksiä ja muutin hieman meikkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti