sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Lulun ja Pentin koti

Pari postausta aiemmin esittelin Röyhkän perhettä ja siellä tuli esiteltyä myös Lulun nykyinen perhe. Tässä olisi esitetlynä nyt vielä heidän talonsa.



Talossa asui aiemmin Taneli Haaveinen poikansa Timon kanssa ja myöhemmin Merja Vähälä muutti sinne jälkikasvunsa kanssa. Kun he kuolivat talo jäi tyhjilleen. Lulu ja Pentti tarvitsivat juuri tällaisen ison talon isolle perheelleen. He muokkasivat (siis remontoivat tietenkin) asuntoa niin sisältä kuin ulkoakin ja istuttivat mm. kukkia ja puita takapihalle.





Takapihalta löytyy uima-allas, pieni lampi ja karuselli lapsille. Pihalla on myös paljon puita ja erilaisia kukkasia ja pensaita.



Sisältä vielä pari kuvaa. (Sisältä oli hankala kuvata ja itse asiassa kuvia on aika vähän, mutta ehkä myöhemmin lisää.) Sisustus on kauttaaltaan hyvin ruskeaan painottuvaa. Keittiö ja olohuone ovat kummatkin hyvin ruskeita sävyiltään.



Alakerrasta löytyy vielä perheen vanhimman pojan huone ja yksi kylpyhuone.

Yläkerrasta löytyy mm. vanhempien makuuhuone, joka jatkaa talon yleistä väriteemaa.



Yläkerrassa on toinen lastenhuone. Se on aika pieni kokoinen, eikä siellä ole paljoakaan kalusteita. Tämä ehkä siksi, että yläkerran portaikko on oikeastaan kokonaan lasten käytössä ja heidän leikkitilaansa.



Yläkerrassa on vielä toinen kylpyhuone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti