keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Milla Lassila

Milla kasvaa teinistä aikuiseksi.
Milla Lassila on Toni Loprulan ja Katri Lassilan yhteinen lapsi. Katri sai lapsen syrjähyppynsä seurauksena ollessaan Tapio Mukavaisen kanssa eli Milla on kasvanut Katrin ja Tapion huostassa, eikä ole koskaan saanut rakentaa suhdetta oikeaan isäänsä. Katri on salannut Millalta tämän oikean isän henkilöllisyyyden, eikä Katri kai itsekään ole isästä täysin varma, vaikka Millassa on kyllä selkeästi enemmän Tonin kuin Tapion näköä.


Millan elämä ei ole ollut kovinkaan helppoa. Varsinkin teininä hänellä oli kireät välit vanhempiinsa, eikä Milla ikinä tullut toimeen kovinkaan hyvin Tapion kanssa.

Milla ei päässyt ikinä yliopistoon, vaikka se olikin hänen salainen haaveensa. Aikuiseksi kasvettuaan Milla ystävystyi Jenny Kerosen kanssa ja muutti tämän kanssa kimppakämppään. Elämä näytti pitkästä aikaa hieman hymyilevän.

Millan kämppis Jenny Keronen.
Milla tapasi töissä mukavan miehen työpaikallaan ja alkoi suhteeseen tämän kanssa. He olivat todella rakastuneita ja pian työkaveri kosikin Millaa! He menivät kihloihin ja Milla oli onnensa kukkuloilla. Pian kuitenkin Millalle paljastui karu totuus. Millan kämppis Jenny nimittäin romantiikkatavoitteisena ja erittäin hyvännäköisenä meni ja vietteli Millan kihlatun. Milla oli murtunut, katkaisi välinsä Jennyyn ja muutti yksin pieneen vuokra-asuntoon, vaikka oli juuri hetkeä aiemmin suunnitellut yhteenmuuttoa kihlattunsa kanssa.

Lähikuvaa Millasta.
Millalle selvisi pian, että hän on raskaana. Ihan kuin asiat eivät muutenkin olisi jo huonosti. Milla pohti pitkään voisiko antaa kihlatulleen anteeksi ja yrittää uudelleen, mutta lopulta hänen ratkaisunsa oli se, ettei hän halua enää yrittää udelleen. Niinpä hän on nykyään yksinhuoltaja. Nähtäväksi jää, löytääkö Milla ikinä rinnalleen sitä oikeaa, vai joutuuko hän viettämään loppuelämänsä kaksin lapsensa kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti