lauantai 19. helmikuuta 2011

Perhe Mukavainen - Tapio ja Elina

Valmisperheiden esittelyt alkavat tästä! Aluksi otan käsittelyyn Kaunialan naapuruston, koska olen  pelannut sillä eniten ja se on suosikkini. (Heti hyvänä kakkosena tulee Belladonna-poukama.)

 Saa nähdä miten tämä onnistuu, silllä perheiden elämissä on aika moisia juonenkäänteitä ja tarinat rönsyilevät aika paljon, kun eri perheiden elämät liittyvät yhteen.

Esittelyvuorossa ensimmäisenä on Mukavaisten perhe. Eli pariskunta, jolla on kaksi tytärtä ja isällä on suhde sisäkköön, koska perheen äiti Elina keskittyy vain uraansa. Esittelykuvaksi saanee kelvata tämä pelistä valmiiksi löytyvä kuva.

Anneli, Leena, Tapio ja Elina.
Kuvassa vasemmalla ovat siskokset Anneli ja Leena Mukavainen. Perheen äiti on Elina Mukavainen ja hän on politiikkaIsä Tapio Mukavainen on romntiikkatavoitteinen ja hänellä on suhde perheen sisäkön Katri Lassilan kanssa. (Katri The Sims Wikissä)

Esittelen nyt Tapion ja Elinan elämää, myöhemmin paneudun paremmin Annelin ja Leenan elämään.


Elinan ja Tapion yhteinen aika

Kaikki varmaan tietävät, että Elinan on tarkoitus saada Tapio kiinni syrjähypystä kun perheellä alkaa pelata, mutta itse vältin tämän valitsemalla "jätä huomiotta" kun Elinan töissä ollessa esiin tuli valintaikkuna. Tapio ja Katri saivat siis jatkaa suhdettaan rauhassa vielä hetken, mutta perheen tytöt saivat lopulta suhteesta tietää ja sitten myös Elina.

Elina olisi ollut valmis vielä jatkamaan avioliittoa Tapion kanssa, vaikka olikin hyvin loukkaantunut syrjähypystä, mutta Tapio halusi eron ja muutti sisäkkö Katrin kanssa yhteiseen asuntoon.


Elina löytää uuden rakkauden

Elinan olisi voinut luulla jäävän suremaan eroa, mutta näinpä ei käynytkään. Hän löysi rinnalleen nuoren, komean ja turhamaisen Nuutti Hurttalan, joka on valmissim. Nuutti on ammatiltaan "ammattimainen juhlavieras" ja peilailee itseään jatkuvasti peilistä. Nuutti haetaan töihin limusiinilla ja hän työskentelee vain viikonloppuisin.


Elina Mukavainen vanhuksena.
Elina ja Nuutti elivät onnelisinä yhdessä ja he saivat yhteisen lapsen hieman ennen Elinan vanhenemista vanhukseksi. Lapsi oli tyttö ja sai nimekseen Kaisa Mukavainen.

Elina eteni suhteellisen pitkälle politiikkaurallaan ja jäi eläkkeelle pian vanhukseksi tulonsa jälkeen. Kaisa ehti teini-ikään  ennen kun viikatemies kävi hakemassa Elinan, joka oli lopulta elänyt onnellisen elämän. Nuutti jää asumaan Mukavaisten isoon taloon kaksin Kaisan kanssa.


Tapion ja Katrin yhteinen elämä

Tapion uusi perhe.
Katri sai luopua sisäkön asusta ja hän lopettikin siivoushommat muuttaessaan Tapion kanssa yhteen. (Myös hiustyyli sai hieman muuttua.) Katri oli perhetavoitteinen sim, mutta sen lisäksi hänellä oli romanttisia tunteita erästä toistakin naapuruston miestä kohtaan ja tämä mies oli Toni Lorula. Valitsinkin Katrille kakkostavoitteekseen romantiikan. Vaikka Katri elikin Tapion kanssa onnellista perhe-elämää, meni kihloihin ja lopulta naimisiinkin, ei hän katkaissut suhdettaan Toniin missään vaiheessa.

Katri ja Tapio saivat pian ensimmäisen yhteisen lapsensa, jonka nimeksi tuli Panu. Panu kiinnostui isänsä tapaan urheilusta ja Tapio oli Panulle jossain määrin esikuva, olihan Tapio päässyt hyvin korkealle urheilu-urallaan.

Kuten jo aiemmin tuli mainittua, niin Tapiohan on romantiikkatavoitteinen, joten hänen oli vaikea tyytyä vain yhteen naiseen. Tapiolla oli pieni suhde naapuruston toisen nuorehkon naissimin Janna Kerosen kanssa ja Janna tulikin tämän seurauksena raskaaksi. Tapio vain ei saanut tietää asiasta mitään.

Milla (Katrin ja Tonin tytär) teininä syntymäpäivänään.
Katri oli pian toistamiseen raskaana, mutta itse asiassa lapsi olikin Toni Lorulan. Tyttölapsi syntyi ja sai nimekseen Milla. Hän oli iholtaan hieman tummempi ja hiuksetkin olivat mustat, kuten äidillään ja todellisella isällään. Milla ei koskaan tullut kovin hyvin toimeen Tapion kanssa ja hänellä oli teini-ikäisenä myös äitinsä Katrin kanssa hetkittäin isoja riitoja.

Tapio lähdössä viimeiselle matkalleen. (Pahoittelut alhaalla olevasta seinästä.)
Tapion elämän ehtoo koitti, joten viikatemies saapui häntä hakemaan. Tapio oli elänyt hyvän elämän ja siksipä poislähtö ei ollutkaan niin kovin surullinen, vaan Tapiota odotti ikuinen rantaloma kauniiden kaislahameisten tyttöjen seurassa. Varmaankin melkoinen paratiisi romantiikkatavoitteiselle Tapiolle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti