sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Terhakaiset: Niina

Esittelyvuorossa ovat Tiina ja Niina Terhakainen. Pistin Terhakaisten esittelyt kahteen osaan, kun kuvia tuli aika paljon. Ensimmäisenä esiteltäväksi otan Niinan ja Tiinan esittely seuraa pian perässä.

Kuvitus on nyt mitä on, pahoitteluni siitä, mutta Tiina on jo päässyt kuolemaan ja Niina elää viimeisiä päiviään vanhuksena. Enemmän kuvamateriaalia löytyykin sitten heidän jälkikasvustaan.

Niina ja Tiina Terhakainen alkuperäisessä ulkoasussaan.
Niina on romantiikkatavoitteinen ja Tiina taas rahan perään. He kummatkin ovat ihastuneita Toni Lorulaan ja kummallekin kehittyi pelissäni suhde Tonin kanssa.

Niina muodonmuutoksensa jälkeen.
Niinan muodonmuutoksen esittelinkin jo aiemmin. Niina sai palon ystäviä ja hänen maineensa hyvänä tyyppinä levisi nopeasti ympäri Kaunialaa. Hänellä oli myös useita romanttisia suhteita eri kaupunkilaisten ja esim työkavereiden kanssa. Yksi suhde oli kuitenkin ylitse muiden, vaikkei Niina ehkä sitä myöntänytkään, nimittäin Niina oli tulisesti rakastunut Toni Lorulaan.

Niina ja Toni menevät naimisiin takapihalla iltahämärässä.
Niina sai poan Elias Terhakaisen (näkyy ylemmän kuvan vasemmassa alalaidassa) Tonin kanssa ja sen jälkeen he päättivät kokeilla yhteistä perhe-elämää. Edessä oli siis muutto yhteen. Niina ja Toni menivät jopa kihloihin ja avioituivat aikuisuutensa loppuvaiheessa. He saivat toisen lapsen, joka oli tällä kertaa tyttö. Tytön nimeksi tuli Niina-Maria.

Kummallakin oli kuitenkin muita rakkaita ympäri Kaunialaa, romantiikkatavoitteisia kun ovat. Olikin vain ajan kysymys, koska jompi kumpi jää kiinni syrjähypystä itse teossa, vaikka kumpikin selvästi vähensi muiden simien tapailua avioliiton aikana ja kaksikko onnistui ylittämään kaikkien odotukset avioliiton kestossa. He elivät aika vapaassa suhteessa, mutta lopulta mustasukkaisuus ja omistushalu nousivat kuitenkin pintaan, vaikka pari yrittikin anta toiselle tilaa elää omaa elämäänsä. Eräänä päivän Toni tuli töistä kotiin ja löysi Niinan pelehtimästä sisäkkö Remukka Happosen kanssa. Myöhemmin kävi ilmi, että Niina on jälleen raskaana ja Niina kertoi suhteen Remukkaan jatkuneen jo pidempään. Tämä oli Tonille liikaa. Toni uskoi lapsen olevan Remukan ja etsi itselleen uuden kodin. Teini-ikäinen Elias halusi muuttaa asumaan isänsä luo.

Niina perheen uudsitunut kokoonpano.
Niina pyysi Remukkaa muuttamaan luokseen ja Remukka oli riemuissaan ehdotuksesta. Remukka oli perhetavoitteinen ja halusi ehdottomasti perustaa perheen Niinan kanssa, jota rakasti yli kaiken. Heidän yhteinen lapsensa syntyi ja sai nimekseen Titta.


Niina vanhuksena.

Niina vanheni vanhukseksi ja haikaili Tonin perään. Heille kehittyikin suhde, eikä pari koskaan ottanut avioeroa, vaikka Remukka sitä kovasti toivoi. Remukka yritti pitkään uskotella itselleen, että Niina rakastaa häntä, mutta ei lopulta jaksanut elää enää valheessa ja muutti pois Niina luota. Niina rakasti Tonia tämän elämän ehtooseen asti.


Niina-Maria Lorula

Niina asuu nyt kahden teini-ikäisen tyttärensä kanssa ja odottaa jo vähitellen viikatemiehen visiittiä. Niinalla on hyvät välit jo aikuiseen Eliakseen.

Niina-Maria on perinyt isältään tumman hiusvärin kun taas Titta on aivan vaalea. Niina-Maria on jo lähellä aikuistumista, eikä ole aikeissa suunnata yliopistoon. Titta taas haaveilee yliopistoon lähtemisestä. Hänen kohdallaan siis ulkonäkö voi pettää. Söpö blondi onkin ihan fiksu tyttö.


Titta Lorula, jonka hiusmalli on kuin äidillään.

Seuraavaksi esittelyyn tulee Niinan sisko Tiina...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti