perjantai 18. toukokuuta 2012

Niinan koti (osa 1)

Niina Lorula (omaa sukua Terhakainen) asui elämänsä loppuajan kahden tyttärensä kanssa. Alla olevassa kuvassa vasemmalla on Remukka Happosen kanssa saatu tytär Titta ja Niinan oikealla puolella Toni Loprulan tytär Niina-Maria.

 

Innostuin sisustamaan kolmikon kotia kun olin lataillut uusia huonekaluja peliin ja koko yläkerta meni heidän asunnostaan kokonaan uusiksi. Kolmikko asuu ihan siinä samassa talossa, jossa Niina ja Tiina pelin alkaessa asuvat.

Ensin kuva koko yläkerrasta.



Sitten kuvatulvaa Niinan makuuhuoneesta. Otin varmaan sata kuvaa kaikista mahdollisista kuvakulmista. :D Kuvat voi klikata isommiksi.



Makuuhuone oli muuten ennen muutos punertava väritykseltään, joten muutos oli aika suuri. Tykkään kuitenkin itse hirmuisesti tästä violetista, koska se on lempivärejäni. Tuohon sänkyyn suorastaan rakastuin ja samoin tuohon sängyn päälle tulevaan verhoon.











Tyttöjen yhteinen makuuhune näyttää tältä:



Tietenkin vaaleanpunaista ja tyttömäsitä! Tytöt saivat itse valita sävyt, joilla huone sisustettiin! :)







Vielä eisttelen kylpyhuoneen, joka sijaitsee yläkerrassa. Se on iso ja kerrankin oli tilaa sisustaa kunnolla kylpyhuonettakin.







Toisessa osassa esittelen alakertaa.

2 kommenttia:

  1. Pidän blogistasi kovasti, on kiva lukea valmissimien puuhista ja tykkään sisustuksistasi. Itse en kovasti valmissimeillä pelaile, mutta ehkä minunkin pitäisi jossakin vaiheessa kokeilla.

    Laiton tähän blogiin linkin omaan simsblogiini, toivottavasti se käy :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon kommentistasi! Ehdottomasti sopii, että linkitätä blogini! Linkittelen ehdottomasti sun blogisi myös! Ja koetan taas piakkoin ehtiä päivitellä. Iso kasa olisi taas uusia kuvia ja tarnoita odottamassa julkaisua. :)

    VastaaPoista