perjantai 18. toukokuuta 2012

Henki lampussa

En tiedä onko kyseessä jokin bugi, vai miksi oikeastaan jokainen perheeni saa nykyään pelissä ennustajaeukolta taikalampun, jonka henki voi toteuttaa simien toiveita?

En ole monenkaan kohdalla edes lamppua käyttänyt, mutta Teresa Goottila (nykyisin Lassila) testasi lamppua ja nähtävästi myös hieman iahstui lampun henkeen. :D



Hengeltä voi toivoa rahaa ja esim pitkää ikää. Janus Goottila toivoi pitkää ikää ja kykyä huijata kuolemaa, joiden ansiosta Viikatemies tuli vierailulle muistaakseni kahdesti turhaan vierailulle ennen kuin Janus todella kuoli. (Muistaakseni Cassandra pelasi arpapeliä Viikatemiehen kanssa ja sai pari kertaa pelastettua Januksen.)



Rahan toivominen on sinänsä hieman turhaa, koska käytän rahakoodeja paljon, joten rahasta simeilläni ei ole kyllä pulaa. Tietenkin on kiva toivoa rakkautta, kauneutta tai vaikkapa pitkää ikää simeille, jos se sopii suunnitelmiini heidän suhteen. Ja tietenkin sitä toivoo, että omat lempihahmot elävät pitkään.

2 kommenttia:

  1. Odotan innolla seuraavaa postausta :)

    VastaaPoista
  2. Koetan kovasti tässä kuussa vielä kirjoitella. Kuvia on valmiina, mutta ne pitää vielä muokkailla ja kirjoitella tekstit. :)

    VastaaPoista